Μεταλλικές Κατασκευές

Συστήματα Κάγκελων Αλουμινίου

Τα κάγκελα αλουμινίου διατίθενται σε πολύ μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά και μοντέρνα σχεδία. Μπορούν να τοποθετηθούν σε μπαλκόνια, φράχτες, εσωτερικές και εξωτερικές σκάλες κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Διακρίνονται για την αντοχή τους στο χρόνο χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση, καθώς έχουν υποστεί την ειδική επεξεργασία seaside class. Βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή σε πολλές αποχρώσεις, ανίσωση inox, και σε απομίμηση ξύλου.

Εμείς στη DIALCO, χάρη στην πληθώρα εξαρτημάτων που έχουμε στη διάθεσή μας, σας προσφέρουμε λύσεις για πολλαπλές και ειδικές κατασκευές.

Τα συστήματα κάγκελων αλουμινίου είναι πιστοποιημένα από ευρωπαϊκούς οργανισμούς πιστοποίησης.

kagkelo alouminiou

Σωληνωτά Συστήματα Κάγκελων Αλουμινίου

kagkelo alouminiou

Κατασκευάζουμε σωληνωτά κάγκελα αλουμινίου από αναδυόμενο αλουμίνιο που δένεται με περίτεχνο τρόπο, δημιουργώντας ένα σύνολο υψηλής αισθητικής. Τα σωληνωτά κάγκελα αλουμινίου χρησιμοποιούνται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κατοικιών, σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, γραφεία, καταστήματα, καθώς επίσης και σε χώρους όπως πισίνες, μπαλκόνια, εσωτερικές και εξωτερικές σκάλες.

Τα μεταλλικά στοιχειά των κάγκελων συνδυάζονται εύκολα με τζάμι ή πλυκαρμπονικό φύλλο.

Κατασκευάζονται συμφωνά με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και είναι πιστοποιημένα από ευρωπαϊκούς οργανισμούς.

Ανοξείδωτες Κατασκευές

Αναλαμβάνουμε έργα από inox για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Σχεδιάζουμε, προτείνουμε και τοποθετούμε σκάλες, κάγκελα μπαλκονιών, πόρτες, στέγαστρα και περιφράξεις για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Καλύπτουμε τις πρακτικές και αισθητικές ανάγκες των πελατών μας, ιδιωτών και επαγγελματιών, μ’ ένα πλήθος συνδυασμών και σχεδίων. Mπορούμε να συνδυάσουμε το inox σε οποία μορφή επιθυμείτε και με οποιοδήποτε υλικό (γυαλί, ξύλο). Έτσι μπορούμε να φτιάξουμε τη δική σας μοναδική κατασκευή ακριβώς όπως την έχετε φανταστεί.

Τα υλικά μας είναι πιστοποιημένα και αντέχουν στο χρόνο.
Παρέχουμε πολυετή εγγύηση για τα υλικά που χρησιμοποιούμε και για τη δουλειά μας.

kagkelo inox me ntizes

Κατασκευές Σιδήρου

diafores kataskeves

Κατασκευάζουμε κάγκελα για μπαλκόνια και αυλόγυρους, σκάλες εσωτερικές και εξωτερικές, αυλόπορτες, γκαραζόπορτες, ασφάλειες παράθυρων και περιφράξεις.

Σας προτείνουμε πολυάριθμους συνδυασμούς σιδερένιων κατασκευών για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους κατοικιών και καταστημάτων.

Υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία σχεδίων από παραδοσιακές και μοντέρνες κατασκευές. Μπορούμε βεβαία να κατασκευάσουμε και σχεδία δικής σας επιλογής και να φτιάξουμε τη σκάλα ή τα κάγκελα του χώρου σας, όπως τα έχετε ονειρευτεί.

Σε κάθε περίπτωση γίνεται μελέτη ώστε το αποτέλεσμα να είναι πάντα άρτιο αρχιτεκτονικά και αισθητικά.

Αυλόπορτες – Αυλόγυροι

Οι αυλόπορτες και οι αυλόγυροι δημιουργούν μια αισθητική τελειότητα στην είσοδο της κατοικίας. Διαθέτουν μοντέρνα αισθητική ταυτότητα, λιτές και ίσιες γραμμές με τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην κομψότητα και τη λειτουργικότητα. Ιδανική λύση για τη σύγχρονη κατοικία και για κτίρια με απαιτητικές προδιαγραφές.

Διατίθενται σε πολλά σχεδία και ακόμη περισσότερες χρωματικές παραλλαγές.

Request a Free Quotation